Konferenslokaler i Göteborg

Välkommen till Teknikparkens konferenscenter! Vi har ett stort utbud av konferenslokaler i Göteborg som passar perfekt oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap. När du letar efter en konferenslokal av hög kvalitet kan du alltid vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet av att hyra ut lokaler, vår personal finns på plats för att svara mot era förväntningar och önskemål.

Våra konferenslokaler:

Av oss får ni den personliga service ni behöver för att genomföra ert arrangemang på ett lyckat sätt i lugn och ro. Vi hjälper er gärna med registrering av deltagare, kopiering och utskrifter både färg och svart-vitt m.m.

Konferenslokal: Poseidon
Kapacitet: 24 - 120 pers

Konferenslokal: Afrodite
Kapacitet: 24 - 90 pers

Konferenslokal: Apollon
Kapacitet: 24 - 60 pers (avdelad 2-30)

Konferenslokal: Artemis
Kapacitet: 24 - 60 pers (avdelad 2-30)

Vi anstränger oss alltid för att möta era förväntningar. Därför erbjuder vi olika lokaler för olika ändamål. Våra konferenslokaler i Göteborg passar utmärkt för utbildningar, föreläsningar, workshop, sammanträden m.m. Ni har möjlighet att välja mellan sju konferenslokaler, där vi kan ta emot konferensgäster från 2 till 120 personer. Har du frågor kring extra anpassningar eller vilken konferenslokal som passar just dig går det bra att höra av sig till oss per mail eller telefon.

Som kund hos Teknikparkens konferenscenter har du alltid möjlighet att boka konferenslokaler för kortare tid eller för arrangemang som sträcker sig över flera dagar, självklart med förtäring om så önskas.

En personlig konferenslokal i Göteborg

I alla våra konferenslokaler ingår vatten i karaff, godis, block/penna, projektor, whiteboard och trådlöst internet. För heldagar eller sena vistelser kan alla lokaler bokas till kl 20.00, tyvärr kan detta inte erbjudas över helger. I våra stora konferenslokaler Poseidon och Afrodite ingår mikrofoner och högtalaranläggning.

Vidare kan vi erbjuda videokonferens och övrig utrustning vid förfrågan, i offerten du får ser du våra priser för dina önskemål. Välkommen att kontakta oss på Teknikparkens konferenscenter via telefon eller e-post.

English