Konferenslokaler i Göteborg

Välkommen till Teknikparkens konferenscenter! Vi har ett stort utbud av konferenslokaler i Göteborg som passar perfekt oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap. När du letar efter en konferenslokal av hög kvalitet kan du alltid vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet av att hyra ut lokaler , vidare besitter vår personal hög kompetens och vet vad våra kunder förväntar sig.

Våra konferenslokaler:

Av oss får ni den personliga service ni behöver för att genomföra ert arrangemang på ett lyckat sätt i lugn och ro. Vi hjälper er gärna med registrering av deltagare, kopiering (även färg) samt utskrifter mm.

Konferenslokal: Poseidon
Kapacitet: 24 - 120 pers

Konferenslokal: Afrodite
Kapacitet: 24 - 90 pers

Konferenslokal: Apollon
Kapacitet: 24 - 60 pers (avdelad 2-30)

Konferenslokal: Artemis
Kapacitet: 24 - 60 pers (avdelad 2-30)

Vi anstränger oss alltid för att möta dina krav, därför erbjuder vi olika lokaler för olika ändamål. Våra konferenslokaler i Göteborg passar utmärkt för utbildningar, föreläsningar, workshop, sammanträden mm. Ni har möjlighet att välja mellan sju konferenslokaler, där vi kan ta emot konferensgäster från 2 till 120 personer. Har du frågor kring extra anpassningar eller vilken konferenslokal som passar just dig är det bara att höra av dig till oss!

Som kund hos Teknikparkens konferenscenter har du alltid möjlighet att boka konferenslokaler för kortare tid eller för arrangemang som sträcker sig över flera dagar, självklart med förtäring och kringaktiviteter.

En personlig konferenslokal i Göteborg

För att underlätta din vistelse tar vi hand om det mesta. Exempelvis är det gemensamt för alla våra konferenslokaler att det alltid ingår vatten i karaff, godis, block/penna, projektor, whiteboard och trådlöst internet. För heldagar eller sena vistelser kan alla lokaler bokas till kl 20.00, tyvärr kan detta ej göras över helger. I våra stora konferenslokaler Poseidon och Afrodite ingår dessutom mikrofoner, och högtalaranläggning.

Vidare kan vi erbjuda Videokonferens och övrig utrustning vid förfrågan, självklart ordnar vi detta på offert så att du alltid har kolla på våra priser. Ta gärna en titt på våra konferenslokaler intresse, eller kontakta oss på Teknikparkens konferenscenter via telefon eller e-post!

English